luni, 28 martie 2011

Ultima zi a Finalei - Incheierea

    Astazi s-a disputat cel de-al 6-lea meci (si ultimul) din totalul celor 7 ale Finalei Campionatului national de hochey pe gheata. Pot spune ca nu a prea avut mare miza jocul deoarece echipa noastra a fost decimata de accidentari iar cei din miercurea ciuc au crescut nivelul jocului de la meci la meci.....astfel castigand finala si devenind campiani cu scorul de 4-2 la meciuri dupa ce formatia din brasov a condus cu scorul de 2-0 dupa primele doua meciuri. Felicitari celor de la miercurea ciuc pentru inca un titlu in palmares si binenteles Felicitari echipei brasovene.....nu e rau deloc sa fi vicecampioana nationala la hochey.
    Ma bucur de atmosfera creata de spectatorii ambelor formatii......dar mai ales de gradul de civilizatie si fair play de care au dat dovada toti cei prezenti la meciuri......nici nu exista termen de comparatie cu fotbalul in ceea ce priveste calitatea oamenilor ce asista la meciuri.
    Incepand cu sezonul urmator imi voi face si abonament pentru a sustine echipa de hochei a brasovului si pentru a imi oferi mie cateva momente de destindere binemeritate......sper ca la anul sa incurajez campioana romaniei fara sa imi schimb formatia favorita.
   Inchei aici povestile despre noul meu sport favorit si voi reveni cu amanunte dupa ce voi incepe practicarea acestuia (daca proiectul cu echipa amatoare de hochei va avea succes).






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu